Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Kausiennakko 2016 - 2017

Valioliiga.fi lähtee kovin odotuksin kauteen 16-17. Kausiennakostamme löydät kattavat analyysit jokaisesta joukkueesta.

Kuinka Viasat suoriutuu?

Suomalaiselle penkkiurheilijalle kausi tulee olemaan siinäkin mielessä hyvin mielenkiintoinen, että pitkään Valioliigan tv- oikeuksia hallinnut MTV joutui luovuttamaan lähetysoikeudet Viasatille kaudeksi 2016-2017.

Viasatilla on panostettu vahvasti tulevaan kauteen. Suosittelemme jokaista jalkapallon ystävää avaamaan asiakastilin osoitteessa www.viaplay.fi joka tarjoilee Valioliigan lisäksi useita Euroopan eri huippusarjoja (mm. Mestarien Liigaa).

Viasatin jalkapallotiimi on asiantunteva, mutta studio-osuuksista on samalla saatu tarpeeksi viihdyttäviä. Tarjonta tyydyttää vaativammankin futisfanin ja saumattomasti toimivan nettipalvelun ehdottomana etuna voidaan pitää sen skaalautumista myös kaikkiin liikkuviin laitteisiin.

Keskikastin vallankumous

Leicester yllätti kaikki viime kaudellaIkimuistoinen Valioliigakausi 2015-2016 oli todellinen penkkiurheilijan unelma! Perinteisten suurseurojen ollessa jonkinasteisessa murrosvaiheessa, ohituskaistalla piskuinen Leicester City löi ison vaihteen silmään ja kiisi aina mestaruuteen saakka. Viimeistä siveltimenvetoa myöden täydellisen tuhkimotarinan Valioliigan ystäville loihtinut altavastaajajoukkue ei, kaikkien odotusten vastaisesti, murentunut paineen alla.

Leicesterin viedessä urimman mediahuomion, moni muukin seura pelasi huikean kauden. Tottenhamin nuori joukkue löysi loppukaudesta itsensä mestaruustaistosta. Tällä kaudella joukkue pelaa Mestarien liigaa ja pyrkii vakuuttamaan epäilijät siitä, että mestaruudesta taistellaan Pohjois-Lontoossa tästä edespäin joka kausi. Perinneseurat Southampton ja West Ham pelasivat upean kauden ja tekevät vahvaa nousua sekä urheilullisella, että taloudellisilla mittareilla mitattuna. Näiden kahden takana portteja Eurooppaan kolkuttavat Everton, Swansea sekä Stoke. Joulukuussa nähtiin sellainenkin ihme, että synonyymi romuluiselle brittifutikselle, Stoke, pelasi hetken ajan saarivaltakunnan kauneinta lyhytsyöttöpeliä. Leicesterin ihmemestaruus loikin varmasti eniten uskoa juuri keskikastin joukkueille!

Keskikasti ei enää välttämättä terminä kuvaa vallitsevaa tilannetta oikein. Käytännössä mille tahansa seuralle on kaiken mennessä nappiin mahdollista sijoittua kymmenen joukkoon.

Budjeteissa ei säästellä

Rahaa palaa ValioliigassaValioliiga on historiansa ajan jaettu ”Neljään suureen”, mutta ennen kautta 2016/2017 näyttää ensi kertaa siltä, että voidaan realistisesti odottaa kuuden joukkueen nostavan keväällä mestaruuspokaalia. Vankimmin pytyn korvia hamuavat Manchesterin joukkueet City ja United. Seurat ovat astuneet kesällä kumpikin uuteen komentoon, kun jalkapallomaailman ehkä kaksi tunnetuinta manageria, Pep Guardiola ja Jose Mourinho, käskyttävät jälleen verivihollisia. Ja siirtouutisia katsellessa tuntuu, että kumpikin on saanut käyttöönsä pohjattoman kassan. Klopp-kuumeessa kärvistelevä Liverpool ja kolmikko Lontoosta (Arsenal, Chelsea, Tottenham) ovat jokainen perusteltavissa kolmen parhaan joukkoon.

Viime kausi oli Valioliigalle kaikin puolin lottovoitto, kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Leicesterin mestaruusjahti toi liigalle hurjasti maailmanlaajuista näkyvyyttä ja vuosille 2016-2019 tehty kolmen vuoden tv- sopimus takaa valtavat tulovirrat organisaatiolle. Maailman parhaat managerit ovat jo siirtyneet Valioliigaan ja pelaajat seuraavat vanavedessä. Tästä edespäin jokainen Valioliigakausi on kaikkien aikojen kausi!