Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsenal-pomo: Van Persie myytiin pelillisten syiden vuoksi

  • torstai, 25 lokakuu 2012 17:38

Robin van Persie vaihtoi maisemaa Emirates Stadiumilta Manchesteriin 24 miljoonan punnan siirtosummalla. Tämä on herättänyt paljon kritiikkiä seuran pelaajapolitiikkaa kohtaan.

Seuran puheenjohtaja on nyt ottanut julkisesti kantaa kohusiirtoon ja väittää hollantilaishyökkääjän myynnin johtuneen ”pelillisistä syistä”.

Viime kauden ylivoimainen maalikuningas liittyi United-leiriin kesän siirtoikkunan aikana ja tämä nosti entisestään käynyttä älämölöä seuran nykytilasta. Seuran, joka ei ole voittanut yhtään pystiä seitsemään vuoteen.

- Ryhdymme pelaajasiirtoihin jalkapallon ehdoilla. Raha on Arsenen käytettävissä, Gunnersin puheenjohtaja Peter Hill-Wood väitti.

- Kaikki tavoitteemme ovat jalkapallossa. Haluamme kilpailla terävimmällä huipulla täällä ja Euroopassa sekä voittaa palkintoja. On tärkeää ymmärtää taivalluksemme myös kentän ulkopuolella, mikäli haluamme ymmärtää jalkapalloa tulevaisuudessa, pyöritteli lontoolaisten toimitusjohtaja Ian Gazidis.

- Seura pystyy hyödyntämään loistavasti kasvanutta kansainvälistä mainettaan. Seuraavien kahden vuoden aikana Arsenalilla tulee olemaan tarvittavat taloudelliset resurssit kilpailla maailman suurimpia seuroja vastaan.

- Minulla ei ole epäilystäkään ettemmekö palaisi voittokantaan ennennäkemättömällä tavalla. Yhdessä voimme tehdä Arsenalista yhden maailman johtavista jalkapalloseuroista, Gazidis hehkutti.