Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Gunners-legenda: Arsenal nykyään vain kasvattajaseura

  • keskiviikko, 19 syyskuu 2012 15:34

Entinen Arsenal-kapteeni Tony Adams on pettynyt huippupelaajien joukkokatoon Emirates Stadiumilta, eikä usko entisellä työnantajallaan olevan mitään saumaa menestykseen Mestarien liigassa.

Tykkimiesten suurimpiin seuralegendoihin kuuluvan topparin mukaan pelaajamyyntipolitiikka syö joukkueen uskottavuutta verrattuna Euroopan huippuseuroihin.

- Tämä lähettää ulospäin mielestäni täysin vääränlaisen viestin, kun olemme myyvä seura, Adams jyrähti London Evening Standardissa.

Hän vietti koko pelaajauransa Pohjois-Lontoon ylpeydessä, mutta hänen peliajoistaan paljon on muuttunut. Tähtipelaajien, kuten Robin van Persien, Samir Nasrin ja Cesc Fabregasin lähtö Emiratesilta on antanut hänen mielestään muihin verrattuna huonon vaikutelman seurasta.

- Se on syönyt pala palalta uskottavuutta jo seitsemän vuoden ajan. Parhaiden pelaajiesi myyminen tekee sen, legenda naulasi.

- Mielestäni Arsenal on maailman suurin seura, joten en voi ymmärtää, miksi kukaan haluaisi pelata muualla? Ymmärrän toki, että asiat olivat todella erilaisia minun aikanani.

- Tarkastelen asiaa paitsi entisenä pelaajana tai asiantuntijana, myös fanina ilmaisten mitä kannattajat ajattelevat tai tuntevat, Adams julisti.

Arsenal aloitti eilen Mestarien liiga –urakkansa vierasvoitolla Montpellieristä. Hienosta esityksestä huolimatta seuralegenda suhtautuu lontoolaisten menestykseen varsin skeptisesti.

- Odotan heidän tekevän enemmän maaleja, mutta he eivät voi voittaa Mestarien liigaa nykyisellä mentaliteetilla, Adams spekuloi.