Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Virus riehuu Arsenal-leirissä

  • lauantai, 06 lokakuu 2012 15:46

Arsenal on joutunut varotoimenpiteisiin arkirutiineissaan Colneyn harjoituskeskuksessa, sillä mystinen virustauti piinaa seuran pelaajia sekä henkilökuntaa.

Gunners on esimerkiksi kieltänyt kättelyt Lontoon harjoituskeskuksessaan, jotta taudin leviäminen saataisiin pysähtymään.

Arsene Wenger halusi poistaa pelaajien välisen kättelyperinteen, joten poikkeustilanteen vuoksi Tykkimiehet tervehtivät toisiaan vastedes kolkkaamalla kyynärpäät yhteen.

Lontoolaisten pääkäskijä ryhtyi toimenpiteisiin sen jälkeen, kun Per Mertesacker, Theo Walcott ja Thomas Vermaelen liittyivät sairastelijoiden listalle useiden muiden seuran pelaajien ja henkilökunnan jäsenien vanavedessä.

- Olemme parantaneet hygieniatasoa pukukopissa. Puhdistamme kaiken, Wenger paljasti.

- On erikoista, mutta kättely on yksi merkittävin tapa levittää virusta.

Ranskalaisluotsi itse toi lontoolaisseuraan tavan, jonka mukaan jokaisen pelaajan tulee kätellä joukkuetovereitaan ennen harjoituksia yhteishengen rakentamiseksi.

Kättelykiellon lisäksi pelaajien ja henkilökunnan käsienpesemistä on valvottu. Lisäksi henkilöitä on kehotettu pysymään poissa harjoituskeskuksen alueelta, mikäli heillä on pienintäkään merkkiä sairaudesta.

Kaikesta huolimatta Arsenal aikoo toteuttaa perinteisen ottelua edeltävän kättelyrituaalin ennen lauantaista Valioliigaottelua West Hamia vastaan.