Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Walcott ilmoittaa Arsenalin mestaruustaisteluun 10. perättäisen vierasvoiton myötä

  • perjantai, 20 syyskuu 2013 18:36

Theo Walcott väittää Arsenalin olevan todellisia haastajia tämän kauden mestaruuskilvassa.

Walcott kertoo joukkueen sisällä vallitsevan horjumaton usko seuran kahdeksan vuoden pokaalittoman kauden päättämiseen. Englannin maajoukkuelaituri myöntää olleensa autuaan tietämätön Tykkimiesten ennätysmäisestä vireestä ennen kuin hänelle kerrottiin siitä 10. perättäisen vierasvoiton jälkeen Marseillessa.

"Arsenal on perinteikäs ja vanha seura ja on kunnia olla mukana joukkueessa joka tekee tällaisen ennätyksen".

24-vuotias laituri kertoo suurimman haasteen olevan saman vireen siirtäminen Emiratesille, ja on vakuuttunut Arsenalin olevan mestaruustaistossa loppuun asti.

"Joukkueessa on paljon itseluottamusta tällä hetkellä ja uskon, että se myös näkyy ulospäin. Meidän täytyy pitää huolta, että pelaamme hyvin kotona, koska tuloksemme vieraissa ovat olleet kerrassaan fantastisia".

"Meillä ei ole kaikista levein materiaali ja kärsimme loukkaantumisista tällä hetkellä, mikä ei tee asioita helpommaksi, mutta jokainen pelaaja, loukkaantunut tai terve, on keskittynyt tekemään töitä joukkueen hyväksi".

"Meidän täytyy yrittää pysyä terveinä - emme halua menettää yhtään enempää pelaajia sairastuvalle. Heti kun pelaajia alkaa tulemaan takaisin, kilpailu pelipaikoista kiristyy ja se on pelkästään hyvä asia Arsenalille".

Walcottilta löytyy myös muutama ylisana joukkuekaveri Aaron Ramsaylle.

"Ihmisillä oli tapana kritisoida hänen maalintekotaitoaan, mutta minä näen hänet harjoituksissa joka päivä ja hän on kuin täysin uusi pelaaja. Hän on kuin uusi hankintamme, on kunnia pelata hänen kanssaan tällä hetkellä".

"Aaron kävi läpi yhden pahimmista loukkaantumisista jalkapallossa. Hänellä oli rankka pre-season, hän teki kovsti töitä ja se selvästi tuottaa hedelmää nyt. Hän nauttii pelaamisesta ja hänen syrjäyttämisensä avauskokoonpanosta tulee olemaan erittäin vaikeaa".