Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger häpeissään Mourinhon puolesta

  • sunnuntai, 16 helmikuu 2014 23:40

Arsene Wenger kuvaili Jose Mourinhon lausuntoja häpeällisiksi sunnuntain FA Cupin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Mourinho kutsui Wengeria ”epäonnistumisten spesialistiksi” viime perjantaina, eikä ranskalaisluotsi jäänyt lehdelle soittelemaan, vaan vastasi  sunnuntaina tuleen tulella.

- Rehellisesti sanottuna tunnen myötähäpeää häntä kohtaan, Wenger sanoi.

- Ensinnäkin sanoisin, etten puhunut hänestä ollenkaan edellisessä lehdistötilaisuudessa, eikä minun tarvitse sanoa enempää. Olen enemmän huolissani Chelseasta kuin itsestäni.

- En ole kiinnostunut aiheesta tippaakaan ja se on tosi. Jos joku on kiinnostunut, eikä häellä ole elämässään parempaa tekemistä, keskittyköön siihen.

- Minä en voi väkisin kiinnostua asioista, jotka eivät kiinnosta minua. Rakastan jalkapalloa ja olen pahoillani, jos olen tuottanut teille pettymyksen, mutta minua kiinnostaa vain se, mikä tapahtuu kentällä, ranskalaisluotsi sivalsi.

Itse ottelussa Arsenal nappasi 2-1-voiton Liverpoolista kotikentällään ja eteni näin ollen FA Cupin puolivälieriin. Chelsea puolestaan putosi eilen jatkosta häviämällä Manchester Citylle.