Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger: maltti on valttia

  • sunnuntai, 22 huhtikuu 2012 20:43

Arsenal-luotsi Arsene Wenger haluaa suojattiensa rentoutuvan kamppailussa Mestarien liigan paikoista.

Ranskalaismanageri odottaa omiensa löytävän kevään huikeasta liidosta tutun flow-tilan, joka takaisi lontoolaisille paikan ensi kauden eurokentille.

Lauantain Chelsea-ottelussa ei hyvästä virtauksesta ollut tietoakaan, kun Arsenal nuhjasi maalittoman tasapelin. Pistejako toi samalla Newcastlen kolmen pisteen päähän tykkimiehistä ja harakoilla on peli vähemmän pelattuna.

Wenger olikin turhautunut omiensa otteisiin ja etenkin pelin heikkoon tempoon.

- Kaikki ei ole negatiivista, sillä pelasimme Chelsea vastaan, joka päätti tukkia pelin ja iskeä vastaan, fransmannni pohti.

- Emme laittaneet palloa liikkeelle tarpeeksi ajoissa. Chelsea on tarpeeksi kokenut joukkue pakottamaan sinut pelaamaan palloa sinne minne he haluavat.

Huolimatta siitä, että Arsenal on nyt kerännyt vain yhden pisteen kahdesta edellisestä ottelustaan, on Wenger luottavainen kolmannen sijan suhteen.

- Olemme edelleen kuskin paikalla, mutta tottakai meidän täytyy voittaa seuraavat kolme peliämme, Wenger huomautti.

- Pelaajamme ovat näyttäneet kovaa luonnetta, mutta meiltä puuttui hieman sitä, mikä on yleensä ollut vahvuutemme eli nopeisiin syöttöihin perustuvat yhdistelmät.

Arsenalin loppuohjelma on ennakolta päävastustajiin nähden helpoin. Vieraissa se kohtaa vielä Stoke ja West Bromin, kun taas Emiratesille saapuu kertaalleen Norwich.