Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wenger ylisti kärsivällistä Arsenalia

  • sunnuntai, 16 maaliskuu 2014 22:58

Arsenal-manageri Arsene Wenger oli ylpeä omiensa ”poikkeuksellisen kärsivällisestä” esityksestä Pohjois-Lontoon paikalliskamppailussa.

Gunners nappasi ensimmäisen voittonsa White Hart Lanella sitten syyskuun 2007 ja kolme pistettä olivat kovan työn ja tuskan takana.

Tshekkitaituri Tomas Rosicky vei vierailijat johtoon vain kahden peliminuutin jälkeen, mikä jäi myös ottelun ainoaksi osumaksi – kiitos Spursin onnettoman viimeistelyn.

Voiton ansiosta Tykkimiehet kuroivat kiinni sarjakärjessä porskuttavan Chelsean etumatkaa neljään pisteeseen, mistä Wenger oli syystäkin riemuissaan.

- Tämä on suuri tulos. Meillä oli suuret menestyspaineet ennen ottelua, koska tämä oli erittäin tärkeä kamppailu, ranskalainen totesi helpottuneena.

- Aikainen maali saattoi vaikuttaa pelaamiseemme liikaa, sillä emme saaneet toista osumaa ja halusimme vain suojella johtoamme, jonka vuoksi jouduimme kovaan prässiin.

- Tottenham pelasi hyvin, täytyy myöntää. Mielestäni he pääsivät erittäin lähelle, mutta poikkeuksellinen kärsivällisyytemme auttoi meidät pinteestä, Wenger lopetti.