Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Given haluaa siirtyä tammikuussa

  • lauantai, 12 lokakuu 2013 17:53

Maalivahti Shay Given haluaa etsiä uuden seuran tammikuussa jämähdettyään Aston Villassa pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

37-vuotias veskari on tällä hetkellä Villan nokkimisjärjestyksessä vasta kolmantena Brad Guzanin ja Jed Steerin jälkeen.

Hän ei ole pelannut yhtään edustusjoukkueen virallista ottelua kahdeksaan kuukauteen sitten viime kauden FA Cupin neljännen kierroksen Milwall-tappion.

- Olen pettynyt etten pääse pelaamaan, mutta minulla on vielä kolme vuotta jäljellä sopimuksessani ja tiedän olevani onnekas sellaisesta turvasta, Given tarinoi.

- On paljon kovia jätkiä, joilla ei ole edes seuraa tällä hetkellä. Voisin hyvin olla tässä tilanteessa vuoden päästä ilman muutosta tai sitten keksin jotain tammikuussa.

- Kun olet pelannut käytännössä jokaisessa ottelussa koko urasi, tämä on hankalaa varsinkin, kun mielestäsi sinun pitäisi vielä pelata. Aion harjoitella kovasti tammikuuhun asti ja toivoa, että jotakin ilmaantuisi.

Given on pelannut urallaan yli 400 Valioliigaottelua 20-vuotisella urallaan pääasiassa Newcastlen ja Manchester Cityn väreissä. Lisäksi Irlannin maajoukkuekipparille on kertynyt 125 ottelua maansa pelipaidassa.