Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Villa luottaa McLeishiin

  • keskiviikko, 25 huhtikuu 2012 20:51

Aston Villan puheenjohtaja Randy Lerner ja toimitusjohtaja Paul Faulkner ovat ilmaisseet täyden tukensa potkuspekulaatioissa esiintyneelle Alex McLeishille.

Tiistai-illan tappio Boltonille ajoi loukkaantumisvaikeuksista kärsivän joukkueen entistä tukalampaan rakoon. Nyt birminghamilaisseura on vain kolmen pisteen turvin putoamisviivan yläpuolella, kun sillä on kolme ottelua jäljellä.

Eilisen tappion jälkeen McLeish vakuutti itse, että hänellä on takanaan Lernerin ja Faulknerin tuki. Tänään myös kyseiset herrasmiehet vahvistivat tämän julkilausumallaan.

- Tällä hetkellä kaikkia Villaan sidoksissa olevia sattuu pahasti. Voitto oli eilen Boltonia vastaan tähtäimessä, mutta hyvän alun jälkeen, emme onnistuneet pitämään kiinni pisteistä, seuran verkkosivuilla oleva tiedote alkoi.

- Me olemme hyvin tietoisia Villa-kannattajien turhautuneisuudesta ja jaamme sen täysin.

- Mikä merkitsee meille ja johtokunnalle tällä hetkellä on se miten me seurana käsittelemme vastoinkäymisiä ja sen tuomia paineita, Faulkner ja Lerner jatkoivat.

- Me aiomme jatkaa manageriimme ja joukkueeseemme luottamista ja tukemista, antaen heille täyden tukemme, kaksikko tiivisti.