Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

McLeish kiistää joukkuehengen rakoilevan

  • keskiviikko, 16 helmikuu 2011 19:39

Alex McLeish vakuuttaa hyvän yhteishengen vallitsevan Birmingham -leirissä, vastineeksi spekulaatioihin pukukopin ilmapiiristä.

Tiistaina ilmoille kiiri tieto, jonka mukaan Birminghamissa kiehuisi kannen alla, kun kaksikko Scott Dann ja Roger Johnson osoittivat tyytymättömyytensä laittamalla sopimusneuvottelut jäihin.

Manageri McLeish kiirehti julkisuuteen tukahduttamaan pahat kielet, ja vakuuttaa, että pelaajat seisovat hänen takanaan.

- Uutinen tuli minulle täytenä yllätyksenä. Tämä on todella naurettavaa, hän kommentoi.

- Minulla on loistavat pelaajat ja en ole huomannut mitään, elleivät he sitten puhu selkäni takana.

- En ole nähnyt Scott Dannia kolmeen-neljään viikkoon, sillä olemme antaneet hänelle aikaa toipua vammoistaan, joten hän on palmun alla jossain, McLeish arvuutteli.

- Tässä ei ole mitään ihmeellistä. Nyt ei vain ole paras aika puhua sopimuksista ja luulen, että pelaajat ajattelevat samoin.

- He varmasti rakastaisivat jos sanoisimme, että tässä on x -määrä lisää palkkaa viikossa ja jatkamme sopimustasi kahdella vuodella.

- Mutta se ei ole tarkoituksenmukaista tällä hetkellä ja pelaajat hyväksyvät sen. Ilmapiiri joukkueessa on hyvä, ehdottomasti!, McLeish vakuutti.


Muita artikkeleita tässä kategoriassa: McLeish innoissaan McFaddenista »