Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Hazard viihtyy Chelseassa

  • tiistai, 28 elokuu 2012 13:51

Eden Hazard on tyytyväinen tapaan, jolla hän on sopeutunut Chelsean niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Belgialaislupaus siirtyi Stamford Bridgen maisemiin 32 miljoonan hintalapulla ranskalaisseura Lillestä kesän aikana. Hän ei jäänyt juuri ihmettelemään uutta ympäristöään, vaan nousi ratkaisevaan rooliin Chelsean kauden avanneessa kolmen ottelun voittoputkessa.

21-vuotias keskikentän taikuri on syöttänyt vähintään yhden maalin jokaisessa Valioliigaottelussaan ja pääsi iskemään uransa ensimmäisen maalin Chelsean paidassa Newcastlen verkkoon pilkulta viime lauantaina.

Hazard itse on erittäin tyytyväinen siihen, miten hän on vastannut uransa kovimpaan haasteeseen ja vakiintuneeseen paikkaan Chelsean nimimiehiä vilisevässä avauskokoonpanossa.

- Olen sopeutunut erittäin hyvin elämään Lontoossa. Saapuminen seuraan, jossa on näin paljon kovia nimiä saa haukkomaan henkeä, nuori belgialainen myhäili The Sunin mukaan.

- Uskottelin vain, että hekin ovat ihmisiä, joilla on kaksi kättä ja kaksi jalkaa. Tietysti arvostan pelaajia, jotka ovat täällä entuudestaan, mutta minun on kuljettava oma polkuni.

- Ajattelin, että tämä on uusi maa, uusi kulttuuri ja uusi kieli. Olen kuitenkin jo muuttanut maiden välillä, kun menin Belgiasta Ranskaan, joten olen jo ottanut vastaavan askeleen aiemmin, Hazard sanoo.

- Tämä on kolmas maani ja tulin tänne pelaamaan jalkapalloa, nuorukainen tiivistää.