Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mourinho: Zlatan Chelseaan ”mahdoton” ajatus

  • maanantai, 24 helmikuu 2014 00:18

Chelsea-pomo Jose Mourinho on antanut viitteitä, että lontoolaisseura tulee vahvistamaan hyökkäysosastoaan ensi kaudeksi, mutta ainakin yksi iso nimi on pyyhitty pois listalta.

Ruotsin superhyökkääjä Zlatan Ibrahimovic on pelaamassa jälleen huimaa kautta ranskalaisseura PSG:ssä ja  olisi varmasti mieluinen hankinta Chelsealle.

Mourinho tuntee Zlatanin Interin ajoilta, jonka jälkeen kaksikko on pitänyt yhteyttä, vaikka tiet ovat vieneet eri suuntiin. Hänen mukaansa ruotsalaistähti ei aio jättää Pariisin valokuvamaisemia.

- Zlatan Chelseaan? Se on mahdotonta. Hän on tyytyväinen Pariisissa. Tiedän, koska hän on ystäväni ja olemme yhteydessä. PSG, kaikessa vauraudessaan, ei näyttäisi hänelle ovea. Se on mahdoton tehtävä, Mourinho kommentoi Canal Football Clubin haastattelussa.

Samalla portugalilaismanageri kuitenkin otti esiin Monacon Radamel Falcaon, joka on yksi Chelsean hankintalistan kärkinimiä.

- Minulla on joukkue, mutta ei kärkeä. Falcaolla puolestaan ei ole joukkuetta. Hänen tasoisensa pelaaja ei voi pelata 3 000 katsojan edessä. Monaco on seura, jossa päätät pelaajaurasi, Mou latasi.

Lisäksi Mourinho ampui alas väitteet, joiden mukaan hän olisi valmis vaihtamaan Eden Hazardin Edinson Cavaniin.

- Eden on meidän poikia. Haluamme hänen jatkavan meillä vielä kymmenen vuotta. Haluamme rakentaa joukkueen hänen ympärilleen. Hän on pelaaja, jonka pelityyliiltään haluamme pitää joukkueessamme.