Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Tuttu tuomari Chelsean murheenkryyninä - Mourinho elementissään

  • maanantai, 17 maaliskuu 2014 01:23

Erotuomari Chris Foyn ja Chelsean kitkainen kanssakäynti lauantain Villa-ottelussa ei tullut yllätyksenä.

Ottelun jälkeen lontoolaisten manageri Jose Mourinho paljasti, että ongelmia oikeudenjakajien kanssa osattiin jo ennakkoon odottaa.

Foy on nimittäin Chelsea-leirissä niin sanotusti ”vanha tuttu”, joka on viime vuosina herättänyt harmaita hiuksia sinipaidoissa kiistanalaisten tuomioidensa vuoksi.

Viimeisten 30 Chelsea-ottelunsa aikana Foy on ajanut ulos kahdeksan sinisten pelaajaa, kun taas vastavuoroisesti yksikään vastustajajoukkueen edustaja ei ole joutunut katselemaan punaista korttia.

- Tiedän aiemmista peleistä. Pelaajat puhuivät niistä tällä viikolla, katsomoon ajettu Mourinho sanoi.

- Minun filosofiani on, että ei ole mitään väliä kuka tuomarina on. En halua edes tietää. Jos jostain syystä tiedän sen olevan herra John tai Anthony, ajattelen kyseessä olevan hyvä tuomari. Olen aina positiivinen.¨

- Chelsea on normaalisti erittäin kurinalainen joukkue. Ei vain tällä kaudella alaisuudessani, vaan yleisesti. Viimeksi, kun muistaakseni tällaista tapahtui oli QPR:ää vastaan heidän stadionillaan.

Mourinho viittasi kommentillaan surullisen kuuluisaan otteluun, jossa Jose Bosingwa sekä Didier Drogba ajettiin ulos jälkeenpäin tunnustetusti väärinperustein. Lisäksi ottelu muistetaan John Terryn ja Anton Ferdinandin välisestä rasismikohusta.

- Enpä tiennytkään tuota. Tämä on sattumaa, Mourinho väitti tuttuun tyyliinsä pokerinaamalla.