Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Erotuomari Mark Cluttenberg lopettamassa?

  • lauantai, 05 maaliskuu 2011 12:04

Cluttenberg on tuntenut olonsa "voimattomaksi" suurta kohua herättäneen tilanteen jälkeen, jossa Wayne Rooney löi kyynärpäällään Wigan -pelaajaa.

Nimettömänä pysyvä erotuomari väittää Mark Cluttenbergin olevän lähellä lopettamista tuntiessaan itsensä "voimattomaksi"Wayne Rooneyn lyötyä James McCarthya kyynärpäällä viime viikonloppuna Wiganissa.

Cluttenbergia on arvosteltu voimakkaasti, koska hän jätti noteeraamatta tapauksen, vaikka vihelsi tilanteesta vapaapotkun.

- Mark on ollut kastroitu mies jalkapalloliiton toimesta, kertoi eräs anonyymi erotuomari.

- Tiedän, että hän haluaisi luovuttaa, oikeudenjakaja jatkoi.

Clattenburg ei voinut rangaista Rooneya enää jälkeenpäin, sillä hän oli jo käsitellyt tilanteen pelin aikana. FIFA:n säännöt kieltävät uudelleen tuomitsemisen, mikäli tilanteesta on tehty päätös tapahtumahetkellä.

Cluttenburg on saanut useita yhteydenottoja faneilta ja medialta, joissa kaikissa on esitetty kaksi kysymystä.

- Ensimmäinen on ollut: "Näitkö tapauksen?", johon Mark ei voinut valehdella, sillä hän ei ollut nähnyt kyynärpäätä, mutta hän näki törmäyksen, koska hän myönsi vapaapotkun.

- Tämän jälkeen on käsketty avata liitetiedosto, jossa sanotaan: "Tässä on tapaus videolla, joten mitä jos tuomitsisit tilanteen uudelleen?", kertoi nimetön erotuomari.

- Mutta Mark oli voimaton. Hän on nähnyt tilanteen televisiossa ja sanoi, että se olisi ollut punaisen kortin paikka, herra X lopetti.