Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Everton-luotsi hurjana: Tuomari keksi omat säännöt

  • sunnuntai, 22 huhtikuu 2012 19:37

Everton esitti huikean loppukirin nousemalla 4-4-tasapeliin Manchester Unitedia vastaan värikkäiden vaiheiden jälkeen, mikä ei kuitenkaan aiheuttanut riemunkiljahduksia valmennusportaassa.

Toffees-manageri David Moyes oli kuitenkin ottelun jälkeen pettynyt erotuomari Mike Jonesin toimintaan Old Traffordilla käydyssä kamppailussa.

Skottiluotsi otti etenkin päähän Unitedin 2-1-maalia edeltänyt tilanne, jossa hänen mielestään Steven Pienaaria rikottiin selkeästi. Aiemmin ottelussa nähtiin samankaltainen tilanne, mutta tuolloin peli vihellettiin poikki isäntien Johnny Evansin pyörittyä nurmen pinnassa Everton-hyökkäyksen ollessa kesken.

Vaikka Everton nousikin viimeisten 15 minuutin aikana kahden maalin takaa komeasti tasoihin, antoi Moyes ottelun jälkeen täyslaidallisen ottelun tuomariston suuntaan.

- Mielestäni se (erotuomaritoiminta) oli roskaa. Hän vihelsi pelin poikki Johnny Evansille, Moyes jyrisi.

- Erotuomarit eivät voi tehdä mitä haluavat, eiväthän? Näköjään voivat. He voivat tehdä miten haluavat ja keksiä omia sääntöjä. Luulen, että hän keksi tänään omat sääntönsä, Everton-luotsi viittasi Mike Jonesiin.

- Näin ei käynyt heidän maalissaan – olisiko ollut toinen tai kolmas – kun Steven Pienaar oli kentän pinnassa. Olisi luullut, että johdonmukaisesti hän olisi toiminut, kuten aiemmin.

- Sitä hän ei tehnyt ja he tekivät maalin. Täytyy sanoa, että erotuomari oli mielestäni tänään heikko, Moyes latasi.