Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Martinez myöntää tehneensä virheen Barkleyn kanssa

  • perjantai, 14 helmikuu 2014 15:45

Everton luotsi Roberto Martinez myönsi tehneensä virheen laittaessaan Ross Barkleyn kentälle taannoisessa 4-0 selkäsaunassa Liverpoolia vastaan. Martinezin mukaan Barkleyn paluu tapahtui liian nopeasti loukkaantumisen jälkeen. 

Barkleyn yllättävän nopea paluu kyseisessä ottelussa tarkoitettu itseluottamuksen nostatukseksi joukkueelle, mutta ei tuottanut toivottua tulosta Liverpoolin jyrätessä Toffeesin Merseysiden derbyssä 4-0. 

Liverpool ottelun jälkeen Barkley otettiin pois puoliajalla Aston Villaa vastaann ja viime viikonlopun tappio-ottelussa Tottenhamia vastaan hän pelasi vain 26 minuuttia. 

"Ross on innokas pelaamaan ja olemaan valittavissa ja toin hänet takaisin hieman liian äkkiä, etenkin Aston Villaa vastaan" Everton käskyttäjä pohti. 

"Hänen olisi pitänyt levätä kauemmin ensimmäisen ottelunsa jälkeen, mutta Ross on nuori pelaaja ja selviää mistä tahansa."

"Hänen kanssaan on erittäin mielekästä tehdä töitä. Meidän täytyy olla täysin varmoja, että hän on palautunut ennen kuin peluutamme häntä seuraavan kerran. Hän tulee olemaan meille todella tärkeä pelaaja loppukautta ajatellen ja meidän täytyy käyttää häntä fiksusti ja ainoastaan 100% kunnossa" päätti Martinez.