Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Martinez uskoo Romelu Lukakun parantavan viime kaudesta

  • torstai, 19 syyskuu 2013 20:10

Tuore Evertonin lainahankinta iski 17 maalia West Bromwichin paidassa viime kaudella. Toffees manageri Martinez on valmis päästämään nuorukaisen irti ja ennustaa hänen pysytyvän jopa parempaan tällä kaudella.

Lukaku, 20, saapui lainalle juuri siirtotakarajan umpeutuessa Chelseasta jonka takia hän ei pystynyt pelaamaan viikonlopun voitto-ottelussa omistajaseuraansa vastaan. 

Belgialainen tehnee debyyttinsä Evertonin riveissä West Hamia vastaan lauantaina ja Martinez on luottavainen, että Lukaku pystyy parantamaan viime kaudesta jolloin hän iski maalin keskimäärin joka toisessa ottelussaan. 

"Olen ollut erittäin vaikuttunut Romelusta".

"Hän on erittäin älykäs pelaaja jolla on hyvä jalkapalloilijan vaisto. Kaiken tämän lisäksi hänellä on valtava halu menestyä, ja sitä me tarvitsemme pukukoppiimme" suitsuttaa Martinez. 

"Hän tuo joukkueeseen jotain uutta, ja managerina se on jotain jota aina toivot" kertoo espanjalainen. 

Lukakun mukaantulo ja Arouna Koneen tervehtyminen tietää kilpailun kiristymistä joukkueen sisällä ja lisäpainetta Nikica Jelavicille, joka on aloittanut kaikki Evertonin neljä ottelua. 

Jelavic on keskellä kuivaa kautta jossa hän on maalannut vain kerran (maaliskuun 16. päivä) viimeisessä 25 Everton ottelussaan. Martinez vakuuttaa, ettei halua asettaa kroaattille ylimääräisiä paineita, mutta odottaa näkevänsä kiristyvää kilpailua. Hän uskoo myös, että Kevin Mirallas pystyy auttamaan, vaikka onkin pelannut suurimman osan Everton urastaan laiturin roolissa.

"Niki on tehnyt kovasti töitä joukkueen eteen eikä häntä pidä tuomita tehtyjen maalien perusteella. Jos muistatte maalin jonka teimme Chelsea pelissä, se pusku oli täydellinen esityö joten hänen panoksensa oli merkittävä"

"Arouna Kone palaa sairastuvalta, Romelu on käytettävissä Nikican avuksi, joten meillä erinomaisia vaihtoehtoja tuolle pelipaikalle. Kevin Mirallas on myös pelannut tuolla paikalla ollessaan Olympiakosissa".

"Nopeudellaan ja liikkeellään hän tuo meille erilaisen vaihtoehdon hyökkäykseemme".

 

"On tärkeää, että pelipaikoille on kilpailua ja erilaisia vaihtoehtoja" sanoo Martinez.