Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ohjeet Everton-tähdelle: ”Matki Messiä”

  • tiistai, 26 helmikuu 2013 00:35

Everton-manageri David Moyes haluaisi Marouane Fellainin olevan enemmän kuin Lionel Messi fyysisissä kaksinkamppailutilanteissa.

Belgialainen keskikenttäpelaaja joutui lauantaina Norwichin Bradley Johnsonin jyrän alle, ja sai polveensa verta vuotavan haavan. Ottelun erotuomari ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa mitään väärää.

Fellaini suivaantui tilanteesta ja suoritti koston, joka johti vapaapotkuun vastustajalle. Tämän jälkeen hän mouhusi vielä pitkään ottelun erotuomari Lee Masonille tilanteesta.

Moyesin mielestä 25-vuotias virtuoosi on laitettu vastustajien toimesta erityistarkkailuun ja erotuomarit voisivat olla aktiivisempia hänen suojelemisekseen.

- Kaikki haluaisivat taklata Messiä, sillä se on ainoa keino pysäyttää hänet. Hän kuitenkin nousee aina ylös, väläyttää pienen hymyn ja jatkaa peliä, Moyes ihaili argentiinalaista.

- Olen sanonut Fellainille, että hänen on tehtävä samoin. En usko, että hänestä tulee koskaan yhtä hyvää, mutta hänen temperamentillaan olisi hyvä matkia Messiä, joka hyväksyy asian