Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Forlan avoin Valioliiga -tarjouksille

  • keskiviikko, 30 maaliskuu 2011 12:45

Diego Forlan olisi halukas palaamaan Valioliigaan sopivan tarjouksen ilmaantuessa.

Uruguayn maajoukkuetähti pelasi kolme vuotta Manchester Unitedissa 2001-2004 välisenä aikana, ennen onnistunutta siirtoa Espanjaan Villarrealin kautta Atletico Madridiin.

Hänen edellisestä Englannin visiitistään ei jäänyt paljon kerrottavaa, sillä hyökkääjällä oli vaikeuksia maalinteossa ja pelipaikkansa vakiinnuttamisessa, mutta Espanjan vuodet ovat tehneet hänestä yhden maailman vaarallisimmista kärkipelaajista.

Nyt 31 -vuotiaana hän on kokenut niin pääsarjatasolla kuin kansainvälisestikin ja pystyy räjäyttämään pankin myös Valioliiga -viheriöillä.

Forlan on kertonut olevansa valmis kuuntelemaan tarjouksia, mutta vakuuttaa samalla olevansa tyytyväinen Atleticossa. Hän kuitenkin uskoo riittävän suuren tarjouksen mahdollistavan siirron myös muihin seuroihin.

- Minulla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä Madridissa ja olen viihtynyt täällä, mutta sitä ei koskaan tiedä, kun kyse on jalkapallosta, tiedetään Forlanin kertoneen skysportsille.

- Jos tulisi hyvä tarjous minulle ja seuralleni niin sitä tulisi harkita olisiko se tarpeeksi hyvä, urugualainen kertoi.