Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Jol valmistautuu taistelemaan Johnsonista

  • maanantai, 16 tammikuu 2012 14:19

Martin Jol yrittää pitää kultakimpaleensa Andrew Johnsonin viimeisen asti Cottage Cravenilla, ja ilmoittaa kiinnostuneiden joutuvan kaivamaan rutkasti kuvetta, saadakseen hyökkääjän vaihtamaan leiriä.

Tosin Johnsonista on tulossa ensi kesänä vapaa agentti, mikäli hän ei pääse Fulhamin kanssa yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta. Tämä saattaisi nostattaa mahdollisia myyntihaluja seurajohdon puolelta.

Mökkiläiset ovat tähän asti kieltäytyneet myymästä tähtihyökkääjäänsä, mutta sopimusneuottelujen mennessä mönkään, ottajia varmasti riittää.

Viimeksi Fulham on torjunut naapuriseura Queens Park Rangersin tarjouksen ja Blackburnin lähestymisyritys torpattiin viime viikolla.

Rovers on tosin huhujen mukaan yrittämässä Johnsonin kaappausta uudelleen hiotun tarjouksen kera.

Fulham-manageri Martin Jol tietää siirtospekulaatioiden jatkuvan niin kauan, kunne Johnson tekee uuden sopimuksen. Hän ei missään nimessä halua luopua avainmiehestään, mutta ymmärtää kaikella olevan hintansa.

- Jos saat ison tarjouksen, tulisi sinun antaa vastineeksi erittäin hyvä pelaaja, ja mielestäni Andy Johnson on erittäin hyvä pelaaja.  Kaikki muu on lähes poissuljettua, manageri kommentoi Sky Sportsille.

- Andy on tärkeä pelaaja minulle. On tärkeää säilyttää pelaajansa – etenkin jos tilalle ei ole tulossa ketään. Meidän täytyy odottaa ja katsoa, Jol korosti.