Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Kattava siirtohuhupaketti 5.12

  • perjantai, 05 joulukuu 2014 23:42

Sampdoria haluaa Balotellin – Daily Express

Italian Serie A:ssa pelaava Sampdoria suunnittelee ison luokan hankintaa tammikuussa, sillä Stefano Okaka ja Manolo Gabbiadini ovat lähtökuopissa. Korvaajaksi seura kaavailee Liverpoolin Mario Balotellia, joka on flopannut pahemman kerran Anfield Roadilla.

United sorvaamassa jatkosopimusta Carrickille – Daily Star

Manchester United aikoo tehdä keskikenttäpelaaja Michael Carrickille uuden sopimustarjouksen. Hänen sopimuksensa on päättymässä kesällä, mutta seura haluaa hänen jatkavan Old Traffordilla. Fanien kanta voi olla hieman erilainen...

Roma Tottenham-puolustajan perässä - TalkSPORT

Spursin takalinjoilla luutiva Vlad Chiriches on vaihtamassa maisemaa peliajan puutteessa Italiaan. AS Roma on tiettävästi kiinnostunut romanialaisen palveluksista.

Arsenal haikailee Khediraa - Metro

Gunners on yhdistetty jo useaan otteeseen Real Madridin Sami Khediraan, joka juhli kesällä maailmanmestaruutta Saksan joukkueessa. Joukkueessa jo pelaavan Mesut Özilin hyvä ystävä irtoaisi erittäin sopuisaan 6 miljoonan punnan hintaan.

Robben ja Götze uusimmat United-huhut The Guardian & Daily Star

Sekä Bayern Munchenin Arjen Robben että Mario Götze on kumpikin yhdistetty tammikuun siirtoikkunahuhuissa Manchester Unitediin.  Lisäksi siirtolistaa miehittämään on saatu Mats Hummels sekä Dani Alves.

Tottenham Morenon ja Rodriguezin perässä – Daily Mail

Espanyolin toppari Hector Moreno sekä Southampton-hyökkääjä Jay Rodriguez ovat molemmat Spurs-luotsi Mauricio Pochettinon hankintalistan kärkipäässä.