Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Dalglish: Carrollin tunteiden pysyttävä kurissa

  • torstai, 29 maaliskuu 2012 20:13

Liverpoolin manageri Kenny Dalglish odottaa Andy Carrollilta hermojen hallintaa, kun hän palaa entisen kotiyleisönsä eteen St James Parkille viikonloppuna.

Carroll saapui Anfield Roadille tammikuussa 2011 jättimäisellä 35 miljoonan punnan siirtosummalla Newcastlesta. Nyt hän palaa ensimmäistä kertaa vanhalle kotiareenalleen.

Hän on tosin kohdannut Magpiesin jo kahdesti punapaidassa, Liverpoolin ollessa parempi kotonaan molemmilla kerroilla.

- Tämä ei ole huono asia, eihän? Jos et olisi hermostunut, sinulla olisi luultavasti ongelmia, Dalglish kertoi toimittajille.

- Omassa tapauksessani oli aina paras tilanne olla hermostunut kuin täysin rentoutunut, ex-tähti jatkoi.

- En usko, että kukaan voi olla levollisin mielin, kun he menevät pelaamaan sitä seuraa vastaan, joka antoi heille mahdollisuuden pelata jalkapalloa ja teki heistä ammattilaisia.

Myös Dalglish itse palaa vanhalle työpaikalleen. Hän korvasi vuonna 1997 Kevin Keeganin Newcastlen peräsimessä Tynesidella.

- Se ei ole ensimmäinen vanha seurani jonne palaan ja jokaisessa seurassani olen nauttinut. Se ei ollut poikkeus, Liverpool-luotsi muisteli Newcastle-aikaansa.

Liverpool on menestynyt cup-kilpailuissa tällä kaudella, mutta Valioliigassa se on voittanut vain kaksi ottelua vuoden 2012 puolella.

- Haluamme kilpailla tasaisesti jokaisessa kilpailussa, jossa olemme mukana, Dalglish vakuutti.

- Olemme pärjänneet erinomaisesti cupeissa ja meidän täytyy siirtää se liigaan, manageri lopetti.