Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Liverpool-käskijä: ”Satsaan tammikuussa laatuun”

  • lauantai, 09 marraskuu 2013 20:36

Brendan Rodgers paljasti Liverpoolin oleva isojen kalojen perässä tammikuun siirtoikkunan lähestyessä.

Punapaidat vahvistivat asemiaan taistelussa ensi kauden Mestarien liigan edustuspaikoista, kun se murskasi kotonaan Fulhamin maalein 4-1.

Viime vuoden tammikuussa hankitut Daniel Sturridge ja Philippe Coutinho ovat osoittaneet olevansa loistohankintoja, jollaisia seura pyrkii haalimaan jatkossakin.

Helpommin sanottu kuin tehty, mutta Rodgers ja seurapomot ovat valmiita panostamaan taloudellisesti kilpailuun Mestarien liigasta.

- Tammikuu on vaikeaa aikaa, mutta pelaajapuolen ihmiset tekevät roppa kaupalla töitä löytääkseen sopivia pelaajia. Viime vuonna saimme Sturridgen ja hän on ollut loistava, joten emmeköhän me jotain löydä, Rodgers pohti.

- On vain kaivettava pintaa syvemmältä ja kovempaa. He eivät välttämättä ole nimimiehiä, mutta heillä saattaa olla kykyjä. Kun Daniel tuli tänne hän oli iso kysymysmerkki, mutta hän on vastannut kaikkiin kysymyksiimme. Coutinho on puolestaan kärkitason nuoria pelaajia.

- Viime kaudella teimme kaksi loistohankintaa, jotka toivat kaivattua laatua. Yritämme samaa ensi tammikuussa, Rodgers lopetti.