Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mestaruustaistelu mutkistui – Chelsea kaatoi Liverpoolin

  • sunnuntai, 27 huhtikuu 2014 18:13

Chelsea nappasi 0-2-vierasvoiton Liverpoolista Valioliigan kärkikamppailussa, mikä mutkisti mestaruustaistelun äärimmäisen tiukaksi.

Ottelun loppulukemat muodostuivat mielenkiintoisiksi kenttätapahtumiin nähden. Isännät painostivat ja loivat paikkoja kuin liukuhihnalta, mutta Chelsea iski ainoat osumat.

Avausmaali nähtiin aivan toisen puoliajan lopulla, kun hyvään maalivireeseen äitynyt Demba Ba karkasi Liverpool-puolustukselta Steven Gerrardin karmean virheen jälkeen ja iski pallon ohi Simon Mignoletin.

Viimeisin niitti isäntien arkkuun iskettiin toisen puoliajan lisäajalla, kun Fernando Torres ja Willian pääsivät kesken Liverpoolin painostuksen karkaamaan läpiajoon ja lopulta brassi pääsi kaunistelemaan loppulukemat 0-2:een.

Chelsea lähti otteluun hieman normaalista poikkeavalla miehistöllä, sillä Jose Mourinho ilmoitti jo ennakkoon säästelevänsä osaa pelaajista ensi keskiviikon Mestarien liigan välieräotteluun.

Voiton ansiosta sinipaidat nousivat sarjataulukossa kahden pisteen päähän johtavasta Liverpoolista. Manchester City on puolestaan kuusi pistetttä kärkeä perässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Liverpool kohtaa viimeisillä kierroksilla Crystal Palacen ja Newcastlen, Chelsea puolestaan Norwichin ja Cardiffin. Manchester City pelaa vielä Palacea, Evertonia, Aston Villaa ja West Hamia vastaan.