Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Pool-puolustajan vamma pelättyä lievempi

  • maanantai, 24 syyskuu 2012 18:11

Ensimmäiset tiedot kertoivat, että Daniel Aggerin kausi olisi pahimmillaan ohi. Tarkemmat tutkimukset paljastivat, etteivät polven nivelsiteet revenneet, joten sairasloma lyhenee reilusti.

Liverpool-puolustaja Daniel Aggerin ManU-ottelussa saama polvivamma ei ole niin vakava kuin pelattiin, miehen taustajoukoista kerrotaan.

Tanskalainen törmäsi ottelun tuoksinassa joukkuetoveri Glen Johnsoniin pallontavoittelutilanteessa. Tilanteesta alkunsa saanut Unitedin vastahyökkäys päättyi lopulta rangaistuspotkuun ja sitä kautta vieraiden voittomaaliin.

Jykevä toppari kinkkasi kentältä tuskaisen näköisenä ja manageri Brendan Rodgers myönsi tilanteen näyttävän huonolta ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Vaikka useampi taho ennusti tanskalaiselle jopa kauden päättymistä, vaikuttaa siltä, että tanskalainen saattaisi tehdä paluun tositoimiin jo muutaman viikon kuluessa.

- Saimme hyviä uutisia. Hänen nivelsiteensä eivät katkenneet. Hänellä on pieni repeämä polven takaosassa, mikä on arka ja aiheuttaa turvotusta, mutta kun turvotus on laskenut hän voi palata harjoituksiin, Aggerin asiainhoitaja Per Steffensen kertoi tanskalaismedialle.

Liverpool matkustaa seuraavaksi West Bromin vieraaksi the Hawthornsille, mutta sen jälkeen koittaa kaivattu maaottelutauko.