Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Reinalla ei asiaa takaisin

  • perjantai, 28 helmikuu 2014 17:33

Liverpool luotsi Brendan Rodgers on tyrmännyt ajatuksen maalivahti Pepe Reinan paluusta Anfieldille. Rodgersin mukaan Reina päätti Liverpool-uransa siirtyessään Napoliin lainasopimuksella. 

Reina on sanonut julkisesti, että hänen on palattava Anfieldille tekemään päätös tulevaisuudestaan. Rodgersin mielestä tämä on turhaa. Liverpool käskyttäjä sanoi olleensa ihmeissään seuran nettisivuilla julkaistun Reinan avoimen kirjeen sävystä hänen Napoli-siirtonsa varmistuttua.

Viime heinäkuussa Liverpooliin hankittu Simon Mignolet on ollut hieman epävarma viime aikoina, mutta Rodgers vakuutti, että Reina, jonka sopimus Liverpoolin kanssa on voimassa vielä kaksi vuotta, ei ole tulossa takaisin kilpailemaan peliajasta belgialaisen kanssa.

"Hänhän julkaisi jo jäähyväiskirjeensä, eikö niin?" sanoi Rodgers.

 

"Olin yllättynyt kirjeestä, koska lainapelaajien odotetaan aina palaavan."

"Kirjoittaessaan tuon kirjeen Pepe teki erittäin selväksi, että hän siirtyessään Napoliin, hän jätti Liverpoolin pysyvästi."

"Hän sanoi, että hän siirtyy yöskentelemään parhaalle valmentajalle jonka kanssa hän on ikinä työskennellyt ja kiitti ajastaan Liverpoolissa. Minulle tuo kuulosti siltä, että hän on päätöksensä tehnyt" totesi Rodgers.