Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Rodgers: City ei tuota paineita

  • sunnuntai, 06 huhtikuu 2014 23:30

Liverpool taisteli vaikeuksien kautta 1-2-vierasvoittoon sunnuntain Valioliigakierroksella West Hamia vastaan. Seuraavaksi vastaan astelee mestarisuosikki numero yksi: Manchester City.

Punapaitojen kapteeni Steven Gerrard iski vieraiden molemmat osumat rangaistuspilkulta ja johdatti joukkueensa yhdeksänteen peräkkäiseen voittoon Upton Parkilla.

Liverpool nousi sarjataulukon piikkipaikalle kahden pisteen johtoasemaan Chelseaan nähden, kun viisi kierrosta Valioliigaa on pelaamatta. Manchester City on puolestaan neljä pistettä perässä, mutta kaksi peliä vähemmän pelanneena.

Poolilla on mahdollisuus ensi viikonloppuna ottaa mestaruushaaveet omiin käsiinsä, mikä on mahdollista, jos City kaatuu Anfield Roadilla.

Manageri Brendan Rodgersilla on ainakin kova luotto omiinsa.

- Tämän joukkueen asenne on peloton, eikä ole väliä ketä vastaan pelaamme. Meidän pitää kunnioittaa heitä, sillä heillä on maailmanluokan pelaajia, mutta tämä on meistä kiinni ja pitää vain pelata rohkeasti, pohjoisirlantilaisluotsi kommentoi City-ottelua.

- Nuoremmat haluavat sitä ja nauttivat siitä – ei heillä ole paineita. Kunhan vain pelaavat ja mahdolliset paineet voi laittaa minun niskaani. Tärkeintä on keskittyä palloon ja joukkueeseen, eikä itseensä. Kun se onnistuu, pääsemme pitkälle.