Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Rodgers: Viimeiset 10 ottelua määrittelevät kauden

  • keskiviikko, 02 tammikuu 2013 13:44

Liverpool-manageri Brendan Rodgers on aloittanut uransa teollisuuskaupungissa vuoristoratatunnelmissa, mutta hän muistuttaa, että kauden viimeiset kuukaudet ovat kaikista kriittisimmät.

Brendan Rodgersin mielestä kauden kymmenen viimeistä ottelua tulevat määrittelemään, kuinka onnistuntu Liverpoolin kausi on ollut.

39-vuotias luotsi on saanut kokea viime vuosina turbulenttisen pestin varjopuolet Anfield Roadilla, sillä punapaidat ovat sarjataulukossa 10. sijalla 28 pisteen saaliilla 20 ottelusta.

Viime kaudella Swansean kanssa loistojälkeä tehnyt Rodgers kuitenkin uskoo, että kausi on vielä pelastettavissa, mikäli pelaajat antavat taisteluun kaikkensa seuraavina kuukausina.

- Tämä on aikaa, jolloin sinun on pidettävä pääsi alhaalla, työskenneltävä lujasti ja annettava pelaajille jokainen näyttömahdollisuus, manageri kuvaili.

- Kauden toisen puoliskon – etenkin kymmenen viimeisen pelin – eteen teemme töitä, koska se on erittäin ratkaiseva, Rodgers jatkoi.

- Haluat saada itsesi haastajan asemaan, oli kyseessä sitten liiga tai cup. Uskon, että pystymme edelleen saavuttamaan tavoitteemme tällä kaudella.