Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Suarez: Tappio ei ole vaihtoehto

  • keskiviikko, 12 maaliskuu 2014 21:52

Uruguaylaishyökkääjä myöntää olevansa pakkomielteinen voittamisen suhteen, mutta kertoo perheen tuovan elämään kaivattua tasapainoa.

Luis Suarezin mukaan ruutitynnyrimäinen katujen kasvatti, joka taisteli tiensä ryysyistä rikkauksiin, on edelleen osa hänen persoonaansa.

Eteläamerikkalainen temperamentti ottaa välillä miehestä vallan, mutta kotona kaikki on toisin, sillä rouva Suarez pitää huolen siitä, että rasavilli maailmantähti pysyy kurissa ja nuhteessa.

Suarez paljasti kuitenkin äärettömän voittamisen halunsa nousevan esiin jopa leikkimielisissä kisailuissa kolmivuotiaan Delfina-tyttären kanssa.

- En sulata tappioita. En pidä siitä ja joskus huomaan vaimoni kanssa samoja piirteitä tyttäressämme Delfinassa, Liverpool-tykki kertoi.

- Hän ei pidä häviämisestä, vaan alkaa itkeä jos häviää pelatessamme kotonakin ja Sofian mielestä hän on aivan kuin minä, Suarez naurahti.

- Kun olin lapsi, en halunnut koskaan hävitä. Olen kilpaillut seitsemänvuotiaasta asti ja vielä nykyäänkin astellessani kentälle tunne on kuin olisin kaduilla.