Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Zlatan: Gerrardin jätettävä Liverpool

  • keskiviikko, 14 marraskuu 2012 16:05

Zlatan Ibrahimovic on avannut jälleen suuren ja puheliaan suunsa. Hänen mielestään elävän Liverpool-legendan Steven Gerrardin tulisi jättää Anfield, mikäli hän haluaa vielä saavuttaa jotain urallaan.

PSG-hyökkääjän mielestä 32-vuotiaan keskikenttäpelaajan, joka pelaa tänään uransa 100. maaottelun Englannin paidassa, voisi vielä voittaa mestaruuksia. Hänen vain tulisi jättää seura, jota hän on edustanut koko peliuransa ajan.

- Joka kerta kun pelaamme Stevenia vastaan valmentaja käskee olla varovainen, sillä hän on käänteentekevä pelaaja. Vaikka Liverpool on suuri seura, haluaisin nähdä hänet kansainvälisessä suurseurassa, Zlatan ilmoitti.

- Haluaisin nähdä sen myös Englannin vuoksi, sillä on erittäin jännittävää, kun joku lähtee ulkomaille ja näyttää uudessa sarjassa mistä hänet on tehty.

Gerrard rikkoi pyöreitä lukuja myös viime viikonloppuna Chelsea vastaan, kun hän pelasi uransa 600. ottelun punapaidassa. Urallaan hän on ehtinyt jo voittaa kaksi FA Cupia, UEFA Cupin sekä Mestarien liigan vuonna 2005.

- Mielestäni fantastinen pelaaja voi menestyä missä tahansa maassa hän pelaa. Olen varma, että Steven pystyisi siihen. Hän pelaa yhdessä maailman parhaassa liigassa ja on fantastinen pelaaja, Ibrahimovic hehkutti.