Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Agentti: Nani jättämässä ManU:n

  • maanantai, 07 huhtikuu 2014 20:44

Nanin agenttina toimiva Andrea Pastorello on paljastanut, että hänen asiakkaansa jättää mitä todennäköisimmin Manchester Unitedin ensi kesänä.

Portugalilaislaituri allekirjoitti uuden pitkäaikaisen jatkosopimuksen seuran kanssa viime syyskuussa, jolloin manageri David Moyes koki hänet vielä tärkeäksi palaseksi tulevaisuuden suunnitelmissaan.

Hän on kuitenkin kärsinyt koko kauden loukkaantumisista, eikä pelituntuma ole ollut missään vaiheessa paras mahdollinen. Yhteensä Nani on pelannut vain viisi Valioliigaottelua tällä kaudella.

Peliaika voi jatkossakin olla portugalilaisen osalta kortilla Moyesin alaisuudessa, joten hän on ruvennut katsomaan uusia vaihtoehtoja.

Nani on ollut siirtohuhujen kohteena jo tammikuusta lähtien ja todennäköisimpänä työnantajana on pidetty Italian Serie A –seura Fiorentinaa.

- Nani on erittäin tärkeä pelaaja ja tällä hetkellä ainoa mitä voin sanoa on, että hän todennäköisesti jättää Manchesterin, Pastorello kertoi Violanews.comille.

- Ongelma Fiorentinalle ja muille italialaisseuroille on hänen palkkansa, mutta harkitsemme kaikkia tarjouksia.

- Suhteemme Unitediin on mainio. Fiorentinan täytyy keskustella Manchester Unitedin kanssa Andersonista ja luultavasti samalla tarjoutuu mahdollisuus keskustella Nanista.