Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

De Gea: Kritiikki auttoi

  • keskiviikko, 07 maaliskuu 2012 21:43

David de Gea paljasti, että hänen United-uransa alkutaipaleella saamansa kritiikki, inspiroi häntä näyttämään epäilijöilleen.

Espanjalaismaalivahti siirtyi yhteen jalkapallomaailman seuratuimmista pelipaikoista: Manchester Unitedin tolppien väliin. Alkukauden rajut virheet johtivat kuitenkin rankkaan kritiikkiin sekä penkkikomennukseen.

- Kritiikki, jota olen saanut auttoi tekemään minusta vahvemman persoonan, de Gea pohti BBC:lle.

- Aika, jonka vietin penkillä auttoi minua reagoimaan ja ajattelemaan. Se rohkaisi minua jatkamaan taistelua ja työntekoa.

Espanjalainen kohtaa ensi kertaa La Liga –seuran sitten 18 miljoonan punnan arvoisen siirron Atletico Madridista Manchesteriin. Eurooppa Liigan ottelussa vastaan asettuu baskiseura Athletic Bilbao.

- Liigat eivät ole liian erilaisia tyyliltään, mutta englantilainen jalkapallo on hieman fyysisempää ja ehkä hitusen aggressiivisempaa, de Gea analysoi.

Nuori United-vahti jämähti jälleen penkille Blackburn-pelissä sattuneen kämmin seurauksena, mutta lisäajan haamupelastus Juan Matan laukaukseen Stamford Bridgella, valoi uutta uskoa niin mieheen itseensä, kuin kannattajiinkin.

- Onneksi olen pääsemässä hyvään vireeseen. Toivottavasti tämä jatkuu oikeaan suuntaan aina kauden loppuun saakka, de Gea toivoo.