Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ferguson epävarma Van Persien roolista

  • maanantai, 20 elokuu 2012 16:17

Viime keväänä Valioliigan maalikuninkaaksi kruunattu Robin van Persie tekee tänään debyyttinsä United-paidassa, mutta paikka avauskokoonpanossa ei ole selviö.

Manchester Unitedia käskyttävä Sir Alex Ferguson ei osaa sanoa juuta taikka jaata Robin van Persien pelaamisesta avauksessa maanantai-illan Everton-ottelussa.

Arsenalin paidassa 30 maalia Valioliigassa viime kaudella viimeistellyt hollantilainen siirtyi Old Traffordille 24 miljoonan punnan siirtokorvauksella. Hänen myöhäisen saapumisensa myötä mieheltä jäi väliin Unitedin kauteen valmistava harjoitusjakso.

Koska 29-vuotias hyökkääjä ei ole juurikaan ehtinyt harjoitella uuden joukkueensa kanssa, myöntää Ferguson, ettei häntä voida odottaa automaattisesti avauskokoonpanoon.

- Hän ei ole pelannut juurikaan. Arvioimme hänen tilanteensa seuraavien päivien aikana ja keskustelemme hänen kanssaan, mitä mieltä hän on, Ferguson paljasti.

- Adrenaliini auttaa, mikäli valitsen hänet avaukseen, mutta on tärkeää, että hän sai harjoituksen alle perjantaiaamuna.

- Meillä on nyt loistava yhdistelmä hyökkääjiä. Se tulee olemaan minulle vaikeaa, mutta on parempi omistaa toinen loistava pelaaja, kuin murehtia onko toinen pelaaja sopiva, Ferguson myhäili.