Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

United löysi korvaajan De Gealle - tarjous hylättiin

  • lauantai, 08 elokuu 2015 11:52

Espanjalaislähteiden mukaan Manchester United on tarjonnut 25 miljoonaa puntaa Atleticon maalivahti Jan Oblakista. Madridin puna-valkoiset ovat kuitenkin näyttäneet punaista valoa tarjoukselle. Nähtäväksi jää jatkaako ManU slovenialaisen tavoittelua uuden tarjouksen voimin vai siirtyykö se suosiolla seuraavaan kohteeseen.

24- vuotias slovenialaisvahti on kautta aikojen kallein maalivahti joka on nähty Espanjan viheriöillä. Oblak hankittiin Vicente Calderonille 2014 heinäkuussa Benfican riveistä 16 miljoonan euron hintaan paikkaamaan Thibaut Courtoisia.

De Gean lähtöhuhut Real Madridiin nousivat taas voimakkaasti pinnalle, kun United- manageri Louis Van Gaal ilmoitti, että espanjalaisvahtia ei nähdä kokoonpanossa Valioliigan avausottelussa Tottenhamia vastaan. "Tilanne on vaikea. Haluan, että pelaajani keskittyvät vain peliin, eikä hän (De Gea) pysty siihen." Van Gaal tarinoi BBC: n haastattelussa.

De Gea on ilmoittanut halustaan siirtyä espanjalaisjätin riveihin ja Unitedilta on tiettävästi saatu lupa. Ainoana esteenä siirrolle pidetään tällä hetkellä Unitedin pyytämää kovaa hintaa.

Avausottelussa ManUn maalilla nähdään kesällä hankittu Sergio Romero. Sambdorian riveistä siirtynyt argentiinalainen on tuttu nimi Louis Van Gaalilla sillä miehet edustivat samanaikaisesti AZ Alkmaaria vuosina 2007-2009.