Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ärrä-hyökkääjä Campbell tekemässä paluuta

  • torstai, 15 maaliskuu 2012 18:14

Queens Park Rangersin hyökkääjä DJ Campbell on toiveikas pikaisen paluun suhteen. Myös manageri Mark Hughes ottaisi miehen avosylin vastaan tehottomuudesta kärsivään miehistöönsä.

Campbell on viettänyt turhauttavan kauden Loftus Roadin maisemissa useiden loukkaantumishuolien seurauksena. Entinen Blackpool-pyssy on päässyt avauskokoonpanoon ainoastaan kolmesti tällä kaudella.

Huolimatta epäonnen kierteestään, hän jaksaa pysyä optimistisena. 30-vuotias konkari tähtää paluuseen pika-aikataululla, palattuaan kevyeen harjoitteluun takareisivamman jälkeen.

- Toipumiseni sujuu erittäin hyvin, eikä pitäisi mennä kauaa, kunnes pystyn harjoittelemaan täysipainoisesti. Kausi on ollut pettymys kaikkien loukkaantumisteni johdosta, kun ensin meni jalkapöytä ja sitten takareisi, Campbell valaisi Fulham Chroniclelle.

- Olen QPR-fani ja on ollut vaikeaa seurata taaperrustamme, varsinkin, kun en ole voinut tehdä itse mitään asialle. En ole ollut sama DJ kuin viime kaudella, vaikka olenkin päässyt pelaamaan. En ole ollut täydessä iskussa.

- Mutta nyt olen tehnyt ekstratyötä kuntosalin puolella varmistaakseni, että palaan vahvempana ja kovakuntoisempana kuin koskaan, Cambell vakuutti.