Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Redknapp tiukkana – joulujuhlat peruttu

  • torstai, 04 joulukuu 2014 22:54

Queens Park Rangersin manageri Harry Redknappin mielestä hänen suojattiensa esitykset eivät ole joulua ajatellen juuri juhlimisen varaa jättäneet.

Kokenut luotsi kertoi pelaajilleen, ettei heille järjestetä minkäänlaisia joulujuhlia, sillä hän haluaa suojattiensa keskittyvän täysillä kauden hektisimpään ajanjaksoon.

- Ei, en pidä joulujuhlista – varsinkaan jalkapalloilijoille. Mielestäni niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Maailma muuttuu ja aina jostain löytyy joku valmiina kamerakännykkänsä kanssa, Redknapp viittasi haluavansa myös välttää ylimääräiset kohut, joita juhliminen voisi aiheuttaa.

- Sinun ei tarvitse kuin sulkea silmäsi ja joku saa kuvan, jossa näytät humalaiselta. Se ei ole kaiken kohinan arvoista.

- Olemme putoamiskamppailussa ja meidän täytyy pitää huoli siitä, että keskitymme täysillä. Luulen kuitenkin, että seuran muu henkilökunta pitää maanantaina oman jouluateriansa, johon osallistumme. Mutta ryyppäjäiset ovat jotain, mitä en todellakaan halua, koko kansan Harry totesi.