Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sinustako mestari? Liity viralliseen Valioliigapörssi-kimppaan ja voita!

  • perjantai, 17 elokuu 2012 14:35

Brittiviheriöiden elämää sinivalkoisesta näkökulmasta tarkastelevan Valioliiga.fi:n virallinen pörssikimppa on jälleen perustettu! Maineen ja kunnian lisäksi kimpan parhaimmistolle on luvassa ajankohtaisia ja toinen toistaan upeampia palkintoja Valioliiga-teemaisesti.

Viime kaudesta tuttu Valioliiga.fi:n virallinen kimppapeli Valioliigapörssiin järjestetään tälläkin kaudella. Kauden 2012-2013 avausjaksolla palkinnot ovat mitä mainioimmat!

Uuden kauden myötä joukkueet ovat perinteisesti ehostaneet peliasujaan uuteen muotoon. Valioliiga.fi haluaa, että kimpan jäsenet pysyvät mukana muutoksen tuulessa ja jakaakin kimpan voittajalle virallisen pelipaidan - oman suosikkijoukkueen väreissä tietenkin!

Lisäksi kauden avauksen kunniaksi kaikkien kimppaan osallistuneiden kesken arvotaan vapaavalintainen kaulahuivi!

Kimpan nimi: Valioliiga-fi

Salasana: LiigaValio

Säännöt:

Lisävaihdot sallittu. Tämä siksi, että jaossa on palkintoja myös jokaisen jakson parhaalle kimpalle, emmekä halua sabotoida koko yhteisön menestystä vaihtorajoituksilla.

Palkinnoista voi lähteä kilpailemaan vain joukkueella, joka ei ole pelannut yhtään kierrosta (vaihtoehtoisesti 0 pistettä). Näin vältämme jakson viime metreillä kimppaan liittyvät onnenonkijat.