Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Stoke suunnittelee stadionremonttia

  • tiistai, 13 marraskuu 2012 19:05

Stoke on paljastanut suunnitelmansa Britannia Stadiumin laajentamiseksi.

Potters aikoo rakentaa lisää istumapaikkoja pyhättönsä kaakkoiskulmaan. Tällä toimenpiteellä seura saisi kasvatettua kapasiteettinsa 30 000 katsojan tienoille.

Rakennustyöt keskittyisivät vain kyseiselle alueelle, jossa tällä hetkellä sijaitsee jättimäinen videotaulu. Päätös hankkeelle syntyi polkuhintaisiksi laskeneiden rakennuskustannusten seurauksena.

- Päätös Britannia Stadiumin laajentamistyön lupahakemuksesta on lopputulos usean vuoden tarkasta harkinnasta, toimitusjohtaja Tony Scholes kertoi.

- Tunnelma, jonka loppuunmyydyt katsomomme ovat kehittäneet Valioliigaan nousun jälkeen, on eittämättä näytellyt suurta roolia seuran menestyksessä. Meidän on otettava huomioon, että laajentaminen saattaa vaikuttaa siihen

- Olemme aina sanoneet, että olemme avoimia stadionin laajentamismahdollisuuksille, mikäli säilymme Valioliigassa ja kannattajakuntamme riittää täyttämään sen pitkäjänteisesti.

Ainakin tällä hetkellä kiinnostusta Stokea kohtaan riittää. Sen osoitti edellinen kotiottelu sarjan pohjamudissa rämpivää Queens Park Rangersia vastaan viime viikonloppuna.

- Yleisömäärä 27 529 oli korkein tällä kaudella, vaikka vastustajan kannattajia oli vähän, mikä osoittaa fantastisten faniemme kiinnostuksen jatkuvan, Scholes hehkutti.