Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Laudrup kieltäytyy muuttamasta Swansean peliä

  • sunnuntai, 07 lokakuu 2012 20:22

Michael Laudrupin mielestä olisi ”helpompaa” suoraviivaistaa peliä huonon itseluottamuksen alla, mutta ei lähde muuttamaan perusperiaatteitaan.

Swansea pelasi eilen jo viidennen voitottoman ottelunsa putkeen eilen Readingia vastaan. Joukkue nousi hienosti 0-2-tappioasemasta vielä tasoihin, mutta tasapeleistä ei ylimääräisiä tyylipisteitä jaeta. Viimeksi walesilaiset ovat voittaneet kauden toisessa ottelussaan West Hamin.

Paineet alkavat kasaantua Laudrupin harteille, mutta hän ei halua lähteä muuttamaan pelitavallista sapluunaansa, vaikka se voisi olla helppo ratkaisu.

- Huomioon ottaen tapa miten pelaamme, voisi olla helpompaa jos vain pelaisimme suoraviivaisemmin joka kerta, manageri kertoi.

- Kun häviät otteluita ja itseluottamus ei ole korkeimmillaan, olisi luultavasti helpompaa vain roiskia palloa ylös kärkikaksikolle ja katsoa mitä tapahtuu.

- Mutta se ei ole tapa, jolla pelaamme ja me aiomme jatkaa omalla tavallamme, Laudrup vakuutti.

- Meidän täytyy vain muistaa kaikki mitä meidän täytyy tehdä – siirrot ja tempo, kuten teimme toisella puoliajalla. Meidän täytyy tehdä se näin tai muuten kompuroimme, tanskalaisluotsi ennakoi.