Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Michun nilkkavaiva vaatii leikkauksen

  • lauantai, 21 joulukuu 2013 16:15

Swansea valmentaja Michael Laudrup pelkää hyökkääjä Michun joutuvan jopa kolmen kuukauden sairaslomalle. 

Tanskalaisen mukaan Michu on ollut tällä kaudella vain 80% kunnossa. 

"Michu on menossa leikkaukseen jossain vaiheessa, odotamme lääkärien mielipiteitä tällä hetkellä."

"Hänellä on kipuja nilkassa, eikä hän ole harjoitellut kahteen päivään. Hän pelasi Norwichia vastaan sunnuntaina, meillä oli maanantai ja tiistai vapaana, hän harjoitteli keskiviikkona, mutta nilkkaan sattui torstaina - jopa kävellessä."

"Ei ole kyse joutuuko hän leikkaukseen, kysymys kuuluu milloin hän joutuu leikkaukseen. Kyseiseen vaivaan on kaksi mahdollista leikkausta ja meidän täytyy saada vielä lisää tietoa ennen kuin tiedämme kumpi on oikea ratkaisu. Pahimmassa tapauksessa hän on poissa kolme kuukautta."

Pitkä sairasloma olisi kova kolaus Michun MM-haaveille, mutta Laudrupin mukaan hyökkääjä on itse enemmän kiinnostunut pääsemään 100% pelikuntoon.

"Hän haluaa olla kunnossa eikä ajattele MM-kisoja. Vaikka hän olisi 100% kunnossa, hänen olisi silti erittäin vaikea murtautua joukkueeseen."

"Hän kilpailee pelipaikasta Torresin, Negredon, Llorenten ja David Villan kanssa. Hän on erittäin tärkeä pelaaja meille ja hän on ollut turhautunut ettei ole pystynyt pelaamaan parhaalla mahdollisella tasollaa. Hän on ollut vihainen itselleen loukkaantumisen takia" päättää Laudrup.