Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

AVB: Bale on kuin Messi tai Ronaldo

  • lauantai, 09 helmikuu 2013 21:19

Gareth Bale nosti kauden Valioliigamaalisaldonsa 13 osumaa, kun hän onnistui kahdesti 2-1-voitossa Newcastlea vastaan White Hart Lanella lauantaina.

Tottenham-manageri riensi ylistämään walesilaista talismaaniaan vertaamalla häntä Lionel Messiin sekä Cristiano Ronaldoon. Samalla hän totesi, ettei Bale ole myynnissä.

23-vuotiaan multitalentin suvereenit esitykset ovat herättäneet mielenkiintoa ympäri Eurooppaa mm. Espanjan jättiläisseura Real Madridissa. Andre Villas-Boas kuitenkin uskoo, että seurajohto tekee kaikkensa, jottä hänet saataisiin pysymään Pohjois-Lontoon maisemissa.

- Suuret joukkueet koostuvat myös suurista yksilöistä. Gareth on ollut elintärkeä ja olen iloinen, kun näen hänen nauttivan jalkapallosta. Olisi kuitenkin epäreilua sanoa, että olemme hänestä riippuvaisia, portugalilaismanageri hehkutti.

Niin tai näin, Balen hintalapuksi arvioidaan tällä hetkellä 50-60 miljoonaa puntaa. Vaikka rahasumma on jossain määrin jopa houkutteleva, toppuuttelee Villas-Boas epäilijöitä.

- Englantilaisissa sopimuksissa ei ole vapautuspykäliä ja Tottenhamin kanssa on vaikea neuvotella – kuten tiedätte, Spurs-luotsi muistutti.