Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Soldadolla paineita onnistua

  • lauantai, 22 helmikuu 2014 12:37

Spurs hyökkääjä Roberto Soldado ei halua fanien muistavan häntä 26 miljoonan punnan floppina. Hyökkääjä siirtyi White Hart Lanelle kesällä Valenciasta ja on maalannut kymmenen kertaa, mutta viisi osumista on syntynyt rangaistuspotkusta.

Soldado epäonnistui avopaikasta torstaina FC Dniproa vastaan Spursin hävitessä, ja sai paljon pilkkaa osakseen arvostelijoilta. Eilen Soldado myönsi sosiaalisessa mediassa, että hänellä on ollut vaikeuksia lunastaa häneen asetettuja odotuksia, mutta aikoo todistaa olevansa ison hintalappunsa arvoinen hankinta.

"Kiitos kaikille kannustavista viesteistä. Olen varma, että jos olisin tehnyt maalin paikastani, olisimme voittaneet ottelun."

"Tiedän, että ihmiset odottavat minulta paljon eivätkä he ole nähneet vielä kaikkea. Aion tehdä paljon töitä päästäkseni sille tasolle."

Joukkuekaveri Jan Verthongenilta löytyi ymmärrystä Soldadolle.

"Joskus näyttää, että tuollaisista paikoista on vaikeampi epäonnistua kuin tehdä maalia, mutta se on vaikeampaa kuin kuvittelisi."

"En sano, että se oli vaikea paikka, mutta nurmen kunto ei auttanut. Erittäin surullista, koska harjoituksissa Roberto tekee maaleja jokaisesta mahdollisesta kulmasta."

"Hän tarvitsee aikaa. Jossain vaiheessa hän alkaa tehdä maaleja, ja sitten sille ei tule loppua. Toivottavasti se aika koittaa pian" Verthongen sanoi luottavaisena.