Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

VIDEO: Tuomari juhlimassa Tottenhamin maaleja!? - Viheltää sunnuntaina Spurs-ManU

  • keskiviikko, 06 huhtikuu 2016 10:01

Usein puhutaan, että tuomari on onnistunut urakassaan, mikäli hän on ollut pelin aikana täysin näkymätön. Valioliiga-tuomari Mike Deanin kohdalla tuo kyseinen loru ei ole välttämättä kuitenkaan aina toteutunut.

Pariin otteeseen Dean onkin ollut esillä ehkä vähän turhankin paljon.

47-vuotias tuomari on nimittäin taltioitu reagoivan suhteellisen voimakkaasti erilaisiin tilanteisiin viheltämissään otteluissa – etenkin Tottenhamin matsien kohdalla. Herra onkin taltioitu TV-kameroihin muun muassa ”tuulettamassa” Tottenhamin osumia.

Lehdistössä ja Internetin keskustelupalstoilla onkin nostettu esiin ajatuksia siitä, että Dean olisi salaa Tottenham-fani, ja tämä näkyisi jollain tapaa hänen vihellyksissään. Mutta ehkäpä mr. Dean elää vain täysillä rakastamansa lajin mukana…?

Herrasta on nimittäin kuvattu hauskoja videopätkiä myös muissa kuin Tottenhamin otteluissa. Ensimmäisen videon lopulla näkyvä päänpyörittely tapahtui Manchester Unitedin ja Swansean välisessä ottelussa ja toisen videon kuvamateriaali on taas Aston Villa-West Ham -matsista.

Dean nähdäänkin taas tositoimissa sunnuntain Valioliiga-kierroksen huippuottelussa Tottenham-Manchester United, ja mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa, on luvassa jälleen SoMe-hittivideoita poikivaa tuomarityöskentelyä!

Deanin reaktiot Tottenhamin maaleihin Aston Villaa ja Arsenalia vastaan sekä päänpyörittely United-Swansea -matsista:

Deanin päänpyörittely Aston Villa-West Ham -ottelusta: