Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Vakiovihje 03.05.2014 - Vuoden absurdein vääristymä

  • perjantai, 02 toukokuu 2014 12:49

Jalkapallokausi Englannissa alkaa lähestyä päätöstään, mikä tuo merkittäviä motivaatioeroja joukkueiden välille. Valitettavasti Championshipin viimeinen kierros pelataan jo iltapäivällä, joten tällä kertaa Vakiossa mukana ovat Valioliiga sekä League One.

Kierroksen Varma: Manchester City

Lauantain kärkikamppailussa paikkaa neljän joukosta hakeva Everton isännöi mestaruudesta taistelevaa Manchester Cityä. Everton hävisi vieraissa Southamptonille, mikä on koitumassa kohtalokkaaksi Mestarien liiga -haaveiden kannalta, sillä eroa edellä olevaan Arsenaliin on neljä pistettä ja otteluita jäljellä vain kaksi. Manchester Cityn asemat mestaruustaistelussa puolestaan kohenivat huomattavasti, kun Chelsea kaatoi viime viikonloppuna kärjessä olevan Liverpoolin. Voiton myötä sinipaidoilla on mahdollisuus nousta tasapisteisiin Poolin kanssa, mutta parempi maaliero nostaisi manchesterilaiset kiinni mestaruuteen ennen kahta päätöskierrosta. Evertonin kokoonpano kärsii jonkin verran loukkaantumisista ja Citystä lainalla oleva Englannin maajoukkuemies Gareth Barry ei saa pelata tässä ottelussa. Vieraat ovat puolestaan saaneet jopa ihmeparantumisin avainpelaajiaan pelikuntoon, joista tärkeimpänä Yaya Toure. Panokset ovat molemmilla korkealla, mutta Everton tiedostaa sijoituksensa olevan muiden käsissä. Valtavan merkityksellinen ottelu laskee hieman kotiedun merkitystä ja materiaalietu menee selkeästi vieraille. Cityn pitäisi olla n. 55% suosikki, joten alipelattuna nostetaan Manuel Pellegrinin suojatit Kierroksen Varma -valinnaksi.

Kierroksen Yllättäjä: Rotherham

Tämän Vakioveikkauskierroksen absurdein vääristymä löytyy kohteesta 13: Swindon-Rotherham. Kotijoukkue Swindonin kausi tulee päättymään seitsemänteen sijaan, mutta Rotherham puolestaan taistelee vielä kotiedusta League Onen pudotuspeleihin. Rotherham on hävinnyt kaksi viimeistä vierasotteluaan, mutta tappiot ovat tulleet sarjakärki Wolvesille ja FA Cupin välieräjoukkue Sheffield Unitedille. Swindon on pelannut loppukaudesta hyvin ja kuntopuntarissa se vaikuttaa pirteämmältä, mutta on syytä muistaa kaksikon eriävät otteluohjelmat. Motivaatioetu menee selkeästi vierasjoukkueelle ja materiaalietukin niukasti vieraiden eduksi. Kotiedun turvin hyvävireiden Swindonin voi nostaa ympäripyöreän ottelun pieneksi suosikiksi, mutta ennakolta tämä kamppailu on ympäripyöreä. Todennäköisyysarviomme tähän otteluun on 36-28-36, joten Swindon on kentied koko kauden törkeimmin ylipelattu osapuoli. Ohipeli tähän on suorastaan maagisen loistava pelivalinta!

 

Vihjesysteemi 1 X 2
1. Everton - Manchester C    
2. Manchester U - Sunderland    
3. Aston Villa - Hull    
4. Newcastle  - Cardiff    
5. Swansea - Southampton
6. Stoke - Fulham  
7. Walsall - Colchester    
8. Sheffield U - Coventry    
9. Crewe - Preston  
10. MK Dons - Leyton Orient  
11. Oldham - Notts County  
12. Tranmere - Bradford  
13. Swindon - Rotherham  

Hinta 48,00€