Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Black Country Derby: Pisteet jakoon trillerissä

  • sunnuntai, 20 helmikuu 2011 14:43

Paikalliskamppailu päättyi lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen 1-1 tasatulokseen.

Ensimmäinen puoliaika oli varsin tasainen ja molemmat joukkueet loivat vaarallisia maalintekopaikkoja. Alun Wolves -hallinan jälkeen kotijoukkue vei selkeästi ottelua komennossaan ja saikin muutaman vaarallisen tilanteen hyvän pääpelinsä ansiosta.

Wolves kuitenkin selvisi isäntien aloitettua rynnistyksensä ja siirtyi johtoon 40. minuutilla, kun vapaapotku n. 20 metristä annettiin lyhyenä ja Jamie O´Hara laukoi suoraan syötöstä ottelun avausmaalin. Maali oli O´Haralle ensimmäinen lähes 11 kuukauteen ja tuli makoisaan paikkaan.

Tauolle mentiin 0-1 vierasjohdossa. Yhtään varoitusta ei ensimmäisellä puoliajalla nähty, vaikka ajoittain otteet kävivät melko koviksi.

Toinen puoliaika alkoi vierasjoukkueen hallittua ottelutapahtumia, mutta johtoaan se ei onnistunut kasvattamaan hyvistäkään paikoista huolimatta. West Brom sai käännettyä peliä jälleen vieraspäätyyn ja jahtasi raivoisasti tasoitusmaalia. Wolvesin paikat rajoittuivat lähinnä muutamiin teräviin vastaiskuihin, jotka kuitenkin jäivät tuloksettomiksi.

Lopulta kotijoukkueen yritys palkittiin, kun lisäajan toisella minuutilla loistavasti pelannut Wolves -maalivahti Wayne Hennessey sylki kaukolaukauksen eteensä ja meksikolainen vaihtomies Carlos Vela tasoitti ottelun 1-1:een.

Tärkeässä "kuuden pisteen ottelussa" päädyttiin näin pistejakoon, mikä varmasti jäi sapettamaan Wolvesia, joka olisi voitosta saaduilla kolmella pisteellä kiivennyt sarjataulukossa tasapisteisiin West Bromwichin kanssa.

Tilanne sarjan tyvipäässä on erittäin kireä, sillä yhdeksän viimeistä joukkuetta mahtuvat kuuden pisteen sisään.

 

 

Tilastot:

Pallonhallinta: 51%-49%

Laukaukset: 19-6

Laukaukset kohti maalia: 11-2

Kulmapotkut: 12-1