Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Carroll sivussa – Allardyce korostaa tiimityötä

  • torstai, 20 syyskuu 2012 22:21

Sam Allardyce haluaa West Hamin näyttävän vahvuutensa kollektiivisesti viikonlopun kierroksella, kun tähtihyökkääjä Andy Carroll jatkaa sivussa.

Carrollin paluu siirtynee seuraavan maajoukkuetauon jälkeisiin otteluihin. Hän loukkasi takareitensä Hammers-debyytissään Fulhamia vastaan syyskuun alussa.

Lainalla olevan Liverpool-hyökkääjän poissaolon myötä manageri Sam Allardyce odottaa muiden pelaajien astuvan esiin ja hyödyntävän näyttöpaikkansa.

- Se riippuu siitä miten pelaajat, kuten Carlton Cole ja Modibo Maiga astuvat esiin ja suoriutuvat. Se on esimerkki siitä, että käytämme kaiken käytössä olevan potentiaalimme silloin, kun on tarve, Allardyce vastasi Carrollin poissaolon merkityksestä.

- Meillä on vain kaksi pelaajaa loukkaantuneena tällä hetkellä ja useilla Valioliiga-joukkueilla on enemmän. Jos se jatkuu, niin se auttaa meitä olemaan tasaisempia.

- Andy Carroll on pelannut meillä vain 68 minuuttia. Olemme päästäneet vain kolme maalia, kaikki Swanseassa ja pitäneet maalimme puhtaana muissa otteluissa, West Ham –manageri muistutti.

- Kaikki ei ole kiinni Andystä, vaan siitä, että yritämme esiintyä jälleen joukkueena Sunderlandia vastaan sunnuntaina.