Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Cole hakee voimaa vanhoista kokemuksista

  • perjantai, 13 joulukuu 2013 15:59

Joe Colella on kokemuksia sekä menestymisestä, että romahtamisesta Valioliigassa. 

Cole, 32, aikoo käyttää näitä kokemuksiaan hyväksi auttaessaan West Hamia taistelussa putoamista vastaan. Cole voitto kolme mestaruutta Chelsean riveissä ja koki putoamisen aiheuttaman tuskan vuonna 2003 juuri West Hamin kanssa, joten hän tietää miten kovien paineiden alla suoriudutaan.

Sam Allardycen joukot ovat sarjataulukossa 17. ja putoamisviivan päällä ainoastaan maalieron turvin. Lauantain kotiottelua sarjajumbo Sunderlandia vastaan Cole kuvailee "kuuden pisteen otteluksi".

Cole muistaa hyvin ennätyspisteillä putoamisen Sir Trevor Brookingin alaisuudessa ja uskoo, että joitakin asioita olisi voitu tehdä toisin.

"Joka kausi on erilainen, mutta toivottavasti kokemuksestani ja mielipiteistäni mitä olisi voitu tehdä toisin on jotain hyötyä."

"Olen pelannut paineen alla ympäri maailmaa. Vanhempana pelaajana voit käyttää näitä kokemuksia hyväksesi. Kokemattomampien pelaajien täytyy käsittää mistä Sunderland ottelussa oikein on kyse."

"Se on iso peli, kuuden pisteen ottelu. Siitä tulee samanlainen ottelu kuin Fulhamia vastaan muutama viikko sitten jolloin käsittelimme paineet hyvin. Kotona meidän pitää olla heidän kimpussaan heti alusta asti ja tehdä asiat vaikeiksi heille."

Colelle on luultavasti tiedossa lisää vastuuta Stuart Downingin pitkän poissaolon seurauksena.

"Haluaisimme olla hieman korkeammalla kuin mitä nyt olemme."

"Meillä on ollut epäonnea loukkaantumisten kanssa. Meidän pitää parantaa. Tiedämme sen ja teemme kovasti töitä sen eteen" sanoo Cole päättäväisesti.