Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

West Ham- nuorukaisella kahden maalin ilta Algarvessa

  • tiistai, 06 elokuu 2013 01:50

West Hamilla saattaa olla käytössään todellinen timantti tulevalle kaudelle. 20- vuotias Ravel Morrison alkaa löytää maalijyväänsä juuri oikealla hetkellä.

West Ham on parhaillaan Portugalissa pelaamassa kolmen joukkueen harjoitusturnausta. Tänään se kohtasi Sporting Lissabonin. Ottelusta muodostui kankean alun jälkeen todella värikäs.

Rikkonainen ensimmäinen puolisko mentiin maalittomana aina 45+2 minuutille asti. Epäonninen Matthew Taylor saa pallon käteensä ja pallon viedään pilkulle. Pallon taakse asettuu espanjalainen Diego Capel. Jussi Jääskeläinen aavistaa West Hamin maalilla väärään nurkkaan ja Capel iskee taukolukemiksi 1-0. Jääskeläinen käy kuumana. Hidastuskuvista näkee myöhemmin, että rangaistuspotku oli tilanteesta väärä tuomio sillä pallo osuu Taylorin rintaan, ei käteen.

Väärästä tuomiosta sisuuntunut West Ham ottaa pelin täydellisesti hallintaansa toisella puoliskolla ja iskee ansaitusti kaksi osumaa kahden minuutin aikana (58.-59.). Maalinteon aloitti keskikenttämies Kevin Nolan. 1-2 johtomaali on Ravel Morrisonin käsialaa. Nuorukainen ampuu tyylikkäästi n. 20 metristä oikeaan alakulmaan.

Viime kauden Birminghamissa lainalla pelannut Morrison pääsee tuulettamaan toistamiseen 79. minuutilla, kun Carlton Colen keskitys kaartaa millimetrin tarkasti hänen päähänsä. Tyylikäs puskumaali ja West Ham johtaa yllättäen jo 1-3.

Sporting saa vielä toivonkipinää 84. minuutilla, kun brassipuolustaja Evaldo pääsee hipaisemaan William Carvalhon lähettämää kierteistä vapaapotkua. Jääskeläinen on voimaton ja pallo painuu verkkoon.

Osuma jäi kuitenkin ottelun viimeiseksi ja West Ham hakee yllätysvoiton Sportingista.

West Hamilta puuttui tästä ottelusta luokkaantumisten takia Andy Carroll ja George McCartney. Lepovuorossa oli Jack Collison, Alou Diarra ja Ricardo Vaz Te. Näiden odotetaan pelaavan huomenna kun Hammers jatkaa turnausta Bragaa vastaan.

Katso ottelun maalit alla näkyvästä videosta.

 

 

Media