Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

West Ham –lähde: Jääskeläinen saamassa lähtöpassit

  • tiistai, 18 maaliskuu 2014 00:41

Tunnettu ja luotettavaksi havaittu West Hamin sisäpiiristä käsin tietoja saava taho on antanut julkisuuteen infoa seuran ensi kauden pelaajapolitiikasta.

Twitterissä nimimerkillä kulkeva @ExWHUEmployee, joka oletettavasti on seuran entinen työntekijä, on vakiinnuttanut paikkansa luotettavana Valioliigan ja West Ham –tietojen lähteenä.

Hänen mukaansa Hammers lähtee kesän siirtoikkunaa varten 20 miljoonan punnan budjetilla ja tarkoituksena on satsata nuoriin lupauksiin.

Mielenkiintoisimmat listauksen kohdat ovat Wilfried Zahan tai Ashley Colen hankkiminen, Jelle Vossenin kaappaaminen Genkistä sekä suomalaisittain Jussi Jääskeläisen lähtöpassit.

- Jussi jättää todennäköisesti seuran, sillä hän ei ole pelannut tarpeeksi saadakseen automaattisen jatkosopimuksen. Hänen iässään olisi epätodennäköistä, että hänelle tarjottaisiin uutta sopimusta, lähde perustelee.

Suomalaisvahti on pelannut tällä kaudella vain yhteensä 19 ottelua kaikki kilpailut huomioiden. Hänen paikkansa ykköstorjujana on napannut espanjalaisveskari Adrian.